Rental Cars Oradea

VIP, PREMIUM ORADEA, CLUJ, TIMISOARA, BUDAPESTA, DEBRECEN TRANSFER AEROPORT

Dorinta noastra este de a oferi clientilor PREMIUM posibilitatea sa calatoreasca oriunde in EUROPA cu o masina care ii ofera SIGURANTA – CONFORT si bineinteles IMAGINE!
Soferii nostri, bine pregatiti si experimentati, vor oferi clientului cea mai placuta calatorie!

  • +40 756 268 890 / +40 745 508 273

Contact

Cea mai buna alegere, este cea pe care o faci tu! Transfer Aeroport

Pentru „TRANSFER AEROPORT” avem pregatit un Mercedes E Class, limuzina in care vei avea TOT ce ai nevoie, fiind o masina foarte confortabila si prezentabila.

Pentru pasionatii de masini mai sport, avem pregatit in flota noastra Mercedes-ul C Class, care ofera pe langa confortul tipic MERCEDES, senzatia de masina de raliu.

De ce sa alegi ``TRANSFER AEROPORT`` fata de ``INCHIRIERE AUTO``? Transfer Aeroport

Spre deosebire de inchirierea in regim rent a car, transferul aeroport are inclus si soferul cu experienta care te va duce acolo unde ai nevoie! Pentru rute exacte este de preferat aceasta optiune, intrucat inainte de zborul cu avionul sau intalnirea de afaceri pe care urmeaza sa o ai, mai bine sa fii odihnit, nu sa te obosesti la volan. Inchirierea in regim rent a car este des intalnita atunci cand ai nevoie de masina pentru perioade mai lungi de timp si nu numai, dar vrei sa fii tu cel care simte placerea de a conduce una dintre masinile noastre de lux.

  • +40 756 268 890 / +40 745 508 273

Contact